Evenimente

Stațiunea Gura Humorului are un nou hotel!

574

Stațiunea Gura Humorului, din județul Suceava, are un nou hotel – Hotelul Dukat, clasificat la 4 stele. Acesta se adresează atât segmentelor de leisure, grupurilor de incoming, cât și companiilor care doresc să organizeze evenimente precum teambuilding-uri, workshopuri și ședințe în sala de conferințe cu o capacitate de aproximativ 40 de locuri.

Hotelul oferă o gamă variată de facilități, inclusiv o zonă de mini spa cu jacuzzi, saună și un cabinet de masaj, unde oaspeții pot beneficia de terapii relaxante, cum ar fi masajul general sau parțial cu pietre vulcanice. Sala de conferințe este ideală pentru întâlniri restrânse, ședințe sau evenimente de teambuilding cu activități interioare.

„Compania Kronstadt Hospitality Expert a asigurat consultanța pentru proiectul hotelului, preluându-l cu un an în urmă. Aceasta a oferit asistență în privința poziționării în piață, strategiei de preț, integrării sistemelor de gestiune hotelieră, precum și selecției și recrutării personalului, oferind training și standardizând procedurile de lucru. Compania va continua să ofere asistență în următoarele șase luni după deschidere, pentru a optimiza operațiunile și pentru a urmări buna desfășurare din punct de vedere operațional și al vânzărilor” ne-a declarat Alecsandru-Ionut Blandu – Managing Partner – Kronstadt Hospitality Expert.

Inapoi