Stiri

In ciuda problemelor Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav înregistrează un început promițător, cu 3163 de pasageri în primele două săptămâni

1.3K

Brașov, 2 iulie 2023 – Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav a avut un debut impresionant în primele două săptămâni de funcționare, atrăgând 3163 de pasageri, semnificând un început foarte bun pentru această infrastructură aeriană de ultimă generație.

Potrivit unui comunicat emis de Aeroportul Brașov – Ghimbav, în cele 16 zile de funcționare, s-au înregistrat 43 de aterizări și decolări, acoperind cursele operate de compania aviatică DAN AIR, precum și zboruri charter către destinații populare din Turcia și Grecia, precum și avioane private.

Mulțumirile au fost adresate companiei DAN AIR pentru decizia de a alege Aeroportul Brașov și de a contribui astfel la dezvoltarea acestuia, exprimându-se dorința ca acesta să devină baza principală pentru compania DAN AIR.

În prezent, Aeroportul Brașov – Ghimbav oferă zboruri către destinații importante din Europa. Prin intermediul companiei DAN AIR, pasagerii pot călători spre următoarele destinații:

– Germania – Nürnberg, München și Stuttgart,
– Belgia – Bruxelles,
– Anglia – Londra,
– Spania – Barcelona, Valencia, Madrid și Malaga.

Începând cu data de 3 iulie, se adaugă o nouă destinație în portofoliul Aeroportului Brașov – Ghimbav:

– Italia – Roma.

Acest pas important în dezvoltarea aeroportului vine în întâmpinarea nevoilor și dorințelor pasagerilor din zonă, oferindu-le opțiuni variate de călătorie și acces ușor către destinațiile preferate.

Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav reprezintă o investiție semnificativă în infrastructura aeriană a României și se așteaptă ca numărul pasagerilor să crească în continuare, contribuind astfel la dezvoltarea economică și turistică a regiunii Brașov.

Sursă foto – Dan Air

 

Inapoi