Stiri

În Poiana Brașov se utilizează instalații de producere a zăpezii artificiale pentru a optimiza condițiile de schi și snowboard

444

Dragi iubitori ai sporturilor de iarnă,

veste bună pentru toți cei care se bucură de schi sau snowboard în stațiunea Poiana Brașov! În urma condițiilor meteorologice favorabile, Primăria Brașov a decis să producă zăpadă artificială și pe timpul zilei, pentru a crește grosimea stratului de zăpadă în zonele unde era necesar.

Cu toate acestea, vă rugăm să fiți extrem de atenți atunci când vă apropiați de zonele în care se produc zăpadă artificială, deoarece consistența acesteia poate fi diferită și poate încetini alunecarea. Prin urmare, este important să schiați cu precauție și să reduceți viteza în aceste zone. De asemenea, vă recomandăm să purtați ochelari de schi pentru a beneficia de o vizibilitate bună.

Zona în care se produce zăpadă artificială este semnalizată corespunzător, iar instalațiile funcționează pe toate pârtiile deschise, de la lac în jos: Sulinar (Zidul mare, Canal), Drumul Roșu (de la lac până în partea inferioară, la intersecția cu Subteleferic), pe Lupului superior, de la S-ul mic în jos, și zona inferioară a pârtiei Subteleferic, de la intersecția cu breteaua spre Bradul în jos, pe pârtiile pentru începători Bradul și Stadion.

Pe parcursul zilei, vor fi pornite și instalațiile de producere a zăpezii de deasupra lacului, pe pârtiile Doamnei, Ruia, Kanzel, Drumul Roșu, până la lac, și Lupului superior, de la stația superioară a gondolei la S-ul mic.

În concluzie, vă invităm să vă bucurați de sporturile de iarnă în condiții optime și să fiți atenți la semnalizările și recomandările noastre. Nu uitați să faceți poze și să le postați pe rețelele de socializare, pentru a-i încuraja și pe alții să vină și să se bucure de această experiență minunată!

sursa – Primăria Brașov

#zăpadăartificială #stațiuneadeiarnă #schi #snowboard #Brașov #instalațiidetunszăpadă #iarnă

Inapoi