Stiri

VIDEO – Incendiu de la piața de haine second hand din Bartolomeu a fost stins după 7 ore

1.0K

Incendiul izbucnit într-o piaţă de haine second hand din municipiul Braşov a fost stins după aproximativ şapte ore. Focul a distrus construcţii modulare pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi.

VIDEO Dronă
Incendiu Brașov
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, au ars mai multe construcţii modulare în care se aflau depozitate materiale textile pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi.

„După aproximativ 7 ore de luptă cu flăcarile incendiul a fost lichidat.Pe tot parcursul noptii au mai rămas la faţa locului 2 autospeciale de stingere pentru a supraveghea zona afectată de flăcări. Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime”, a transmis, sâmbătă, sursa citată.

VIDEO – intervenție pompieri
Un incendiu de proporţii a izbucnit, vineri seară, într-o piaţă de haine second hand din Braşov, cu degajări mari de fum. Pompierii le-au cerut locuitorilor din zonă să ţină ferestrele închise.

Pompierii din Braşov au intervenit cu 10 autospeciale cu apă si spumă pentru lichidarea incendiului, acolo fiind şi autospeciale din judeţele Prahova şi Covasna.

 

Inapoi