Stiri

info Brasov – Barbat arestat dupa ce a furat dintr-un autovehicul

635

Barbat arestat dupa ce a furat dintr-un autovehicul

In data de 13 aprilie 2023, un barbat de 44 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a fost arestat de catre politistii din cadrul Sectiei 1 de Politie Brasov, dupa ce a fost identificat ca fiind autorul unui furt calificat dintr-un autoturism. Fapta s-a petrecut la data de 27 martie 2023, cand proprietarul autoturismului a sesizat politia ca geamul masinii sale a fost spart si o geanta, care continea mai multe bunuri si o suma de bani, a fost sustrasa din interiorul vehiculului. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 6000 de lei.

In urma cercetarilor efectuate de politisti, autorul a fost identificat si localizat in municipiul Cluj Napoca, de unde a fost ridicat la data de 12 aprilie si adus la Politia Brasov, in baza unui mandat de aducere emis pe numele sau. Ulterior, politistii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar judecatorul de drepturi si libertati a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Barbatul, care fusese eliberat din penitenciar la inceputul anului curent, a fost reținut pentru o perioada de 30 de zile. Cauza este cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror de caz, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale

Inapoi