Stiri

Kanal D pregăteşte lansarea unui nou post de televiziune după preluarea Bucureşti TV. Cum se va numi?

423

Televiziunea Kanal D se extinde!

Noua televiziune urmează să fie redenumită Kanal D2. Dogan Media International a obţinut si aprobarea CNA, pentru preluarea de noi licenţe audiovizuale pentru Radio Impuls. Astfel, Radio Impuls îsi extinde reţeaua în Ploiesti, Câmpina, Sinaia, Alba Iulia şi Câmpeni,.

„Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România.

Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi nu numai, şi ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare. Vom aduce un suflu nou pe piaţa media din România şi, în acelaşi timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International – TV, Radio şi Digital”

Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls.

Ugur Yesil este primul angajat al Kanal D și cel care a pus bazele echipei în 2006, când Kanal D a intrat pe piața media din România. În perioada 2006-2011, Ugur Yesil a fost CFO Kanal D, iar din aprilie 2011 și până în prezent a ocupat poziția de General Manager al postului de televiziune.

Inapoi