Stiri

Kids Tâmpa, la startul în Liga 3: Este important să începem sezonul cu dreptul

415

Ciprian Anghel, directorul tehnic al echipei de Liga 3, Kids Tâmpa, speră ca echipa brașoveană să pășească cu dreptul în noul sezon care începe în acest weekend. Kids Tâmpa va primi vineri, de la ora 18.00, pe stadionul Tineretului, vizita celor de la Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe.

“Este un nou început și se simte acea emoție care apare la fiecare start de campionat, mai ales că este important să începem sezonul de dreptul și să facem un joc bun. Jucăm pe teren propriu și vom avea în față un adversar care deși are în lot mulți jucători tineri, toți sunt fotbaliști talentați, pentru că nu degeaba sunt la echipa satelit a lui Sepsi. Trebuie să fim concentrați, iar în teren băieții să facă ce au pregătit în antrenamente. Noul staff al echipei a reușit, într-un timp scurt, aș zice eu, să formeze un grup unit, având în vedere că avem destul de multe noutăți în lot. Cu siguranță transferurile făcute vor aduce un plus de valoare echipei, pentru că am adus la Kids Tâmpa, fotbaliști cu experiență care pot fi un model pentru cei tineri. Este o atmosferă bună în lot, iar asta ne face să fim încrezători în privința noului sezon”.

Oficialul de la Kids Tâmpa a punctat că este benefic pentru fotbalul brașovean, că în întreg județul Brașov sunt mai multe echipe la care cresc fotbaliști tineri, prin meciuri la seniori. “Ar trebui să vedem nota pozitivă a faptului că sunt în Brașov mai multe echipe în liga a treia, pentru că toate cresc valoarea tinerilor pe care îi au în lot. Cred că scopul tuturor echipelor este de a pune umărul la o creștere a fotbalului brașovean și cred că este timpul să fie mai multe discuții despre fotbal decât despre orgoliile din jurul lui. Eu urez baftă tuturor echipei, dar cum e și firesc, îmi doresc un parcurs bun și pentru Kids Tâmpa”.

Lot Kids Tâmpa – sezon 2023/2024

Portari: Tudor Alexa, Tudor Roman, Albert Popa
Jucători: Dan Necula, Cristian Horjea, Rareș Sburlea, Cosmin Stăncuțu, Vlad Potecu, Horia Grideanu, Raul Negotei, Alexandru Rojniță, Marian Comaniciu, Sebastian Șerban, Ștefan Nicolau, Cosmin Goșman, David Ungureanu, Mario Vlad, Andi Moldovan, Carlo Danciu, Tudor Tenică, Rareș Plăiașu, Răzvan Zota, Cosmin Clinici, Iulian Nechita, Nicholas Antone, Horia Popa, Alexandru Popa, Paul Baican, Robert Croitoru.

Antrenori: Liviu Negoiță, Cristian Cristea, Ovidiu Mihai
Director tehnic: Ciprian Anghel

Inapoi