Stiri

Ce s-a întâmplat de fapt – un dialog despre perioada postdecembristă

301

În data de 24 ianuarie, începând cu orele 17.30, la sala de conferințe a hotelului Fenyő din Miercurea Ciuc, se va desfășura un eveniment de marcă organizat de col. (r) Dăbău Claudiu, Președintele filialei Harghita a Asociației Naționale Cultul Eroilor “Regina Maria”. Invitatul special al serii va fi Virgil Măgureanu, fostul Director al Serviciului Român de Informații în perioada 1990-1997.

Evenimentul va include lansarea cărții „Ce s-a întâmplat de fapt” scrisă de Virgil Măgureanu, care oferă răspunsuri și explicații cu privire la evenimentele din decembrie 1989 și ulterioarele acestora. Participanții vor avea oportunitatea de a discuta și dezbate subiecte mai puțin abordate, precum intervenția străină în evenimentele din 1989 și cele din zorii democrației românești.

Col. (r) Dăbău Claudiu îi invită și așteaptă pe toți cei interesați să participe la această întâlnire, subliniind importanța de a înțelege și de a ne asuma trecutul pentru un viitor mai bun. Evenimentul va oferi o perspectivă amplă asupra istoriei recente a României, abordând subiecte esențiale pentru înțelegerea contextului actual al țării și națiunii.

Inapoi