Evenimente

Nelutu Paveluc Ionel, medaliat cu aur la Campionatul AKRO de Karate din România

365

În perioada 12 și 13 Aprilie, sala polivalentă din București a fost martora unei competiții de excepție: Campionatul de kata și kumite AKRO Karate Romanian Open. Acest eveniment a reunit nu mai puțin de 404 sportivi din Letonia, România, Serbia, Danemarca și alte țări, demonstrând o participare internațională remarcabilă.

Printre acești luptători de elită, un nume s-a evidențiat prin performanță și dăruire: Nelutu Paveluc Ionel, un talentat sportiv originar din Brașov, care a concurat în categoria de vârstă + 35 ani. Acest brașovean a reușit să își pună amprenta asupra competiției, adjudecându-și medalia de aur în categoria sa.

Cu acest prilej, Nelutu Paveluc Ionel a dorit să transmită un sincer „mulțumesc” tuturor celor care l-au încurajat și susținut în acest drum al performanței sportive. De asemenea, el a ținut să felicite toți sportivii participanți, antrenorii și  organizatorii evenimentului.

De asemenea, merită menționat că clubul Ares Dojo, din Brașov, a avut o prestație impresionantă la acest campionat, clasându-se pe locul doi la medaliile obținute. Clubul a fost reprezentat de Daniel Popa, medaliat cu aur la NYU stile, care este parte a echipei Ares Dojo din Brașov.

Campionatul AKRO Karate Romanian Open a reprezentat nu doar o competiție de nivel înalt, ci și o oportunitate de a promova spiritul competitiv și fair-play în rândul practicanților de karate din întreaga lume.

OSU!

Inapoi