Stiri

Nervos, un brașovean a amenințat cu cuțitul trei tineri!

430

Un bărbat care s-a luat la ceartă cu trei adolescenţi, pe o stradă din Braşov, nemulţumit că cei trei tineri făceau gălăgie, i-a ameninţat cu un cuţit. În urma unui apel la 112, un echipaj al Jandarmeriei a intervenit, l-a dezarmat pe bărbat şi l-a predat poliţiştilor, pentru cercetări.

„Pe fondul unor neînţelegeri apărute pe o stradă din municipiul Braşov între trei adolescenţi şi un bărbat, acesta din urmă a ales soluţionarea conflictului prin ameninţarea tinerilor cu un cuţit.

Echipajul de jandarmi solicitat prin apel 112 a ajuns în scurt timp la locul conflictului şi a reuşit imobilizarea bărbatului, precum şi deposedarea de arma albă, reuşind astfel detensionarea stării conflictuale înainte ca aceasta să se soldeze cu efecte nedorite”, transmit, duminică, oficialii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost nemulţumit de faptul că cei trei tineri, cu vârste de 15-16 ani, făceau gălăgie în jurul blocului.

Atât bărbatul, cât şi cei trei tineri au fost conduşi şi predaţi poliţiştilor în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale.

Sursa: News.ro

Inapoi