Stiri

Opera Brașov, Recunoașterea unei Excelențe de 7 Decenii la Gala Premiilor MUSICRIT 2023

751

Cu bucurie și mândrie, anunțăm că Opera Brașov a fost onorată aseară cu Premiul de Excelență, recunoscând cele 7 decenii de excelență artistică și culturală. Acest prestigios premiu a fost acordat în cadrul celei de-a II-a ediții a Galei Premiilor MUSICRIT pe anul 2023, organizată de Uniunea Criticilor, Redactorilor și Realizatorilor Muzicali din România (UCRRM), eveniment festiv ce a avut loc la Ateneul Român din București.

Directorul artistic al Operei Brașov, Mihai Irimia, a exprimat bucuria și recunoștința sa: „Sunt fericit de fiecare dată când se vorbește despre Opera Brașov în contextul excelenței, sunt bucuros când ecourile proiectelor Operei Brașov depășesc granița Kronstadt-ului și recunoașterea se face pe scena Ateneului Român! Le mulțumesc tuturor colegilor mei actuali, acest premiu le aparține și le sunt recunoscător, totodată, generațiilor care, de-a lungul celor 70 de ani, au clădit Opera din Brașov din toate punctele de vedere.”

De asemenea, în cadrul aceleiași gale, baritonul Alexandru Chiriac, solist al Operei Brașov, a fost distins cu prestigiosul premiu „Revelația anului 2023”, aducând astfel o contribuție semnificativă la peisajul muzical românesc.

#OperaBrasov #PremiuExcelenta #Musicrit #UCRRM #AteneulRoman #ConsiliulLocalBrasov #PrimariaMunicipiuluiBrasov

Inapoi