Stiri

Pas cu pas către succes, performanța este prioritatea

1.4K

Pro Dance Studio Club Dans Sportiv Brașov a intrat într-o vară plină de succes și provocări, arătând că pentru ei dansul este o pasiune înfocată care nu cunoaște limite. Echipa s-a remarcat printr-un început de sezon încurajator, obținând rezultate impresionante la competițiile din Zagreb și Szeged. Cu încredere și hotărâre, acum se pregătesc pentru a cuceri cel mai prestigios concurs european de dans, GOC Stuttgart.
Cu sprijinul vital al Primăriei Brașov, dansatorii de la Pro Dance Studio au primit șansa unică de a participa la cantonamente de pregătire în Praga și Ljubljana, dar și în Germania, unde două perechi de dansatori talentați, David și Sofi, Darius și Diana, se vor lupta pentru o poziție fruntașă în clasamentul european.
„Această vară este o perioadă de muncă asiduă și concentrare pentru noi”, a declarat antrenorul principal al clubului, Ioana Mihalcea, „Proiectele noastre sunt ambițioase și grele, dar suntem hotărâți să depășim orice obstacol. Pentru performanță, nu există pauză!”
Dansul sportiv este o artă care necesită nu doar talent, ci și multă pregătire și efort susținut. Pro Dance Studio Club Dans Sportiv Brașov dorește să mulțumească Primăriei Brașov pentru cofinanțarea acordată, care joacă un rol crucial în susținerea acestor tineri artiști în drumul lor spre excelență.
Cu inima plină de bucurie și speranță, echipa se pregătește să reprezinte cu mândrie orașul Brașov și România la competiția GOC Stuttgart. Cu fiecare mișcare în armonie, vor arăta lumii întregi că dansul este o formă de expresie care poate aduce oamenii împreună și poate transmite emoții puternice.
Cu această devotament și pasiune, Pro Dance Studio Club Dans Sportiv Brașov dansează cu încredere în viitorul lor strălucit și se angajează să ofere publicului un spectacol memorabil.

Despre Pro Dance Studio Club Dans Sportiv Brașov:
Pro Dance Studio Club Dans Sportiv Brașov este o echipă de dansatori talentați și dedicați, sub îndrumarea unor antrenori cu experiență, care își propune să promoveze dansul sportiv și să reprezinte cu mândrie Brașovul și România în competițiile naționale și internaționale.
#DansSportiv #ProDanceStudio #Brașov #GOCStuttgart #PrimăriaBrașov #Performanță

Inapoi