Meniu:
– Tartar de vită și polenta
– Barbun, chips de pătrunjel, emulsie de unt ars, pudră de leuștean și conopidă murată
– Miel, piure de morcov, sfeclă roșie, salată de verdețuri din grădină, hrișcă crocantă, demiglace cu vișinată
– Tartă cu ricotta, coulis de cătină, porumb copt, cremă de patiserie
**Despre Chef Florin Vanau:**
În prezent sunt Head chef la Xchef, unde colaborez cu Chef Cătălin Scărlătescu și sunt co-owner al Epicurean Enigma (pop-up experience, fine dining). De-a lungul timpului, am lucrat la The Marker (hotel 5*, Dublin) ca Sous chef, Castelul Wanas (Suedia) ca Sous chef, Zaffarino (Anglia) ca Head chef și la Meadows Country Club (SUA) ca chef de partie.
De la o vârstă fragedă am fost un epicurian. Copil fiind, am petrecut mult timp la bunici, în Moldova, unde am început călătoria mea culinară cu gusturi autentice.
După cum v-am obișnuit, pe lângă festinul culinar, vă pregătim un cocktail pairing cum nu a văzut Parisul și muzică live de excepție!
Doar la Vino&Vita Brașov! 😁
Rezervă acum la +40752777788.
- Mai sunt doar câteva locuri!