Stiri

 Peste 1000 de spectatori sunt așteptați la stadion pentru ultimele 2 meciuri ale SR Brașov din acest an

509
  • Biletele începând de la 10 lei sunt disponibile pentru achiziție online și sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă: de la suporteri, la Family Zone, până la acces VIP.

Steagu’ joacă acasă ultimele două meciuri înainte de finalul anului și așteaptă la stadion un număr record de 1000 de spectatori. Prima ocazie este meciul dintre SR Brașov și Cetate Râșnov care are loc sâmbătă, pe 26 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul Tineretului.

„În meciul de sâmbătă suntem în luptă directă cu Cetate Râșnov pentru un loc în play-off, așa că vrem să arătăm că Steagu’ are susținere din partea brașovenilor. Pentru asta am lansat campania 1000 pentru Steagu’ prin care ne dorim să atingem 1000 de bilete vândute pe meci, ceea ce poate fi posibil având în vedere că ne-am apropiat constant de acest număr în meciurile de acasă din acest sezon.” – Ion Gurgu, manager la SR Brașov.

O noutate pentru acest meci o reprezintă faptul că biletele sunt din nou disponibile pentru achiziție online. Bilete care până de curând puteau fi cumpărate doar în ziua meciului sau cu rezervare prin email, acum pot fi găsite direct pe portalul și pe site-ul clubului srbrasov.ro. Pachetele de beneficii pentru fiecare achiziție de bilet includ acces general la Tribună 2 pentru suporteri, Family Zone pentru părinți cu copii și acces VIP pentru zona de fotolii.

  • Tribuna 2: 10 lei
  • Zona Family: 30 lei
  • Fotolii: 50 lei
Inapoi