Stiri

Peste 38.000 de participanţi în cele trei zile de MASSIF

545

Prima ediţie a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de participanţi în cele trei zile de concerte live din Poiana Braşov.

Mai mult de 100 de artişti români şi internaţionali au animat atmosfera la cele trei scene de la baza pârtiei şi la cele 3 apres-ski-uri partenere: Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet şi Kupa BeMassif. În cele 3 zile de festival, participanţii s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock sau pop.

În ultima zi a festivalului Massif s-au distrat peste 12.000 de oameni. Unul dintre cei mai creativi DJ-i şi producători din lume, danezul MORTEN, a creat o atmosferă de poveste la mainstage. Setul său a inclus producţii proprii, versiuni remix ale unor piese cunoscute în întreaga lume, dar şi succesele lansate cu David Guetta în cadrul proiectului Future Rave.

„Prima mea experienţă a fost în vara anului trecut la UNTOLD. A fost atât de bine încât am revenit cu mare entuziasm acum. E ceva cu oamenii de aici, trăiesc intens bucuria muzicii, iar acest lucru este extraordinar pentru fiecare artist”, a declarat danezul.

DJ-ul şi producătorul Topic a reuşit să le ofere fanilor aflaţi la scena principală o atmosferă perfectă de festival cu DJ set-ul său în care a combinat succesele cu care a ajuns în topurile din întreaga lume, „Breaking Me” sau „My Heart Goes (LA DI DA)”, cu noile sale proiecte muzicale.

Fanii genului trap au avut motive de entuziasm şi în ultima zi a festivalului Massif, primul mare eveniment organizat într-o staţiune montană din Centrul şi Estul Europei.

Deliric experimentează şi interacţionează cu fanii la fiecare live, aşa s-a întâmplat şi la Massif, când mii de oameni au cântat alături de el.

Un alt artist aşteptat de fanii festivalului Massif a fost Oscar, care a reuşit să creeze o atmosferă plină de energie la mainstage. Ian, DJ Dark & Mentol, Bad & Boujee şi Sambo au completat line-up-ul scenei principale.

Şi în ultima zi a festivalului, scenele G.O.A.T (Greatest Of All Time) şi Retro Fantesia au fost locul preferat al amatorilor de disco, pop şi folclor experimental.

Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor au reuşit, prin muzica lor, să aducă la scena G.O.A.T. public din generaţii diferite, dar cu aceeaşi pasiune pentru folclorul experimental. Toata lumea a cântat de la prima până la ultima piesă, iar cortul a fost plin. Şi Paul Damixie, Marc Rayen şi Andi Moisescu au reuşit să ofere momente memorabile petrecăreţilor veniţi în cortul G.O.A.T.

Muzica anilor ’80 şi ’90, dar şi hit-urile din anii 2000 au fost motivele pentru care scena Retro Fantesia a fost preferată de fanii genului.

Fanii s-au distrat şi la cele trei apres-ski-uri partenere festivalului: Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet şi Kupa BeMassif, unde au pus muzică DJ-i străini şi români, printre care The Hollygood Gang, Noel Holler b2b Toby Romeo şi Paul Damixie.

Dimitri Vegas, MORTEN, Topic, Quintino, MATTN, Kadebostany, Delia, Inna, Grasu XXL, Ştefania, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic, Azteca, Ian, Oscar se numără printre artiştii care au urcat pe scena principală Massif în cele 3 zile de festival. Pe toată perioada evenimentului, între 3 şi 5 martie, peste 38.000 de oameni s-au bucurat de muzica şi energia celor peste 100 artişti români şi internaţionali, care au urcat pe cele 6 scene Massif.

Aceasta a fost prima ediţie a festivalului Massif, un eveniment care s-a desfăsurat într-o staţiune montană, o premieră pentru Centrul şi Estul Europei.

Inapoi