Stiri

Bravo echipei de salvatori pentru devotamentul și profesionalismul lor remarcabil!

516

#Foto #Salvare #Câini

Într-o intervenție impresionantă azi, echipa de salvatori de la Detașamentul de Pompieri Făgăraș, alături de colegi din Salvamont și ISU Brașov, au reușit să salveze doi câini căzuți într-un șant adânc de 15 metri, în localitatea Comăna de Jos.

După un apel urgent, salvatorii au acționat prompt, intervenind cu determinare și coordonare. 🚒 Echipa a depus eforturi considerabile timp de peste 6 ore, lucrând împreună cu specialiștii din mediul subteran și speologic pentru a extrage cu succes cei doi patrupezi ghinioniști.

Colaborarea strânsă între echipele de salvatori de la Detașamentul de Pompieri Făgăraș, Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov și ISU Brașov a fost esențială pentru misiunea dificilă. 🤝 Aceasta a demonstrat încă o dată că solidaritatea și sincronizarea între instituții sunt cheia unor operațiuni de salvare reușite.

După ore de muncă intensă, cei doi patrupezi au fost extrasi în siguranță și predați înapoi stăpânului lor, subliniind importanța intervenției coordonate în situații de urgență. 🐕‍🦺🐕‍🦺 Bravo echipei de salvatori pentru devotamentul și profesionalismul lor remarcabil!

#Salvare #Câini #Intervenție #ColaborareInstituțională #EfortComunitar

 

Inapoi