Evenimente

Premieră la teatru – NASTASIA – o poveste de cartier-

216

Duminică, 12 noiembrie, ora 19:00, Sala Mare a Teatrului ,,Sică Alexandrescu”: în premieră un spectacol emoționant – ,,NASTASIA -o poveste de cartier-” , de George Mihail Zamfirescu, tragicomedie în regia maestrului Victor Ioan Frunză, decorul și costumele  Adriana Grand.

 

         NASTASIA

-o poveste de cartier-

Nastasia, fiica lui Ion Sorcovă, trăitoare într-o lume degradantă, reușește, totuși, să-și păstreze puritatea, aspirând să ajungă într-un mediu curat. Vrea să iasă la lumină, însă fără vreo dorință de parvenire. Mijlocul de a ieși din această stare este, în gândirea ei, căsătoria cu Luca – un tânăr lucrător conform. În calea împlinirii visului ei apare un obstacol: Vulpașin – bătăuș de cartier – care o iubește și-i capabil de orice pentru a se căsători cu ea. Vulpașin îl ucide pe Luca, iar Nastasia, îi pregătește o răzbunare: acceptă căsătoria cu el, ca mai apoi să se spânzure chiar în ziua nunții.

NASTASIA: un spectacol de teatru popular despre Speranță și sora ei Nefericirea.


În distribuţie: IOANA PREDESCU, MIHAI GIURIȚAN, DAN COGĂLNICEANU, ION GÂLMĂ, OANA HUIU, CLAUDIA SULIMAN, ANCA FLOREA, MĂDĂLIN MANDIN, RELU SIRIȚEANU,  VASILE DAVID.

Acțiunea se petrece la București, în anii ’90, în cartierul Dudești.

Durata spectacolului: 2h (fără pauză)

 

Inapoi