Stiri

S-au anunțat primele zboruri din Brașov!

7.5K

Suntem bucuroși să aflăm că Dan Air (România) a anunțat deja că va opera primele sale rute regulate spre aeroportul din Brașov începând cu luna iunie a anului 2023.

Compania aeriană românească va zbura spre opt destinații din șase țări europene, fiind prima companie care anunță rutele regulate spre și dinspre aeroportul brașovean. Astfel, călătorii vor putea ajunge în orașe precum Barcelona, Bruxelles, Budapesta, Londra, Milano, Munchen, Nuremberg și Stuttgart.

Potrivit programului de zbor, Dan Air va opera zboruri din Brașov către Barcelona în fiecare marți, către Bruxelles în fiecare miercuri, către Budapesta în fiecare marți și duminică, către Londra în fiecare vineri, către Milano în fiecare luni, către Munchen în fiecare sâmbătă, către Nuremberg în fiecare joi și către Stuttgart în fiecare joi.

Cu aceste noi rute, orașul Brașov devine un important punct de legătură pentru zborurile spre alte destinații din Europa, oferind călătorilor oportunitatea de a ajunge mai ușor și mai rapid la destinațiile lor preferate

Inapoi