Evenimente

SPORT- România a terminat întrecerea pe locul 10

570

ȘTIRE: Ultima etapă a Cupei Mondiale 2022-2023 la sărituri cu schiurile s-a încheiat astăzi în Râșnov, România. Aproximativ 4.000 de spectatori s-au adunat pe Valea Cărbunării pentru a asista la concursul masculin de Super Team (echipe de câte doi). Germania a ieșit câștigătoare, urmată de Slovenia și Austria. În plus, cele mai lungi sărituri din weekend au fost de 99,5 metri, realizate de Andi Wellinger (Germania) și Ziga Jelar (Slovenia).
România a fost reprezentată de Mihnea Spulber și Daniel Cacina, doi sportivi brașoveni talentați. Cei doi au concurat în cadrul competiției masculine de Super Team, alături de alți sportivi internaționali.
România a terminat întrecerea pe locul 10, obținând astfel 30 de puncte în clasamentul pe națiuni al Cupei Mondiale. Echipa noastră a reușit să depășească echipele Ucrainei, Cehiei, Chinei și Kazahstanului, reușită remarcabilă pentru sportul românesc.
Evenimentul a fost un succes, iar organizatorii au reușit să creeze o atmosferă incitantă și plină de entuziasm, care a fost pe placul publicului prezent. Este posibil ca Râșnovul să rămână și în sezonul viitor în circuitul Cupei Mondiale, astfel că vom avea ocazia să vedem din nou săritori internaționali în acțiune și să fim mândri de reprezentanții noștri pe pârtie.

Inapoi