Stiri

Sălile de fitness, pline după mesele îmbelșugate de sărbători

1.1K

Obosiți de kilogramele în plus depuse în perioada sărbătorilor de iarnă, oamenii au umplut sălile de fitness încă de astăzi.  Instructorii avertizează să nu exagerăm cu efortul fizic, după ce am mâncat haotic de sărbători și bucatele tradiționale și-au pus amprenta pe corpul nostru.

Instructorul de fitness, Alexandru Bedo a declarat pentru info1tv: ,, recomandarea mea este ca cei care nu sunt obișnuiți cu sportul, totuși să facă mișcare măcar 30 minute pe zi, iar cei care vin frecvent la sală, să reia treptat exercițiile fizice cu care sunt obișnuiți. Nu recomand mișcarea fizică exagerată după aceste sărbători, meniul a fost destul de bogat și nu este benefic pentru sănătate să supunem corpul la schimbări bruște”.

Specialiștii în sport și nutriție ne îndeamnă ca atât în perioada sărbătorilor, cât și după să fim foarte atenți la cantitățile de mâncare.

De asemenea, recomandarea specialiștilor este să consumăm ceaiul de ghimbir, limonadă și murăturile pentru că fac foarte bine tubului digestiv.

Inapoi