Stiri

Salvamont Poiana Braşov raportează „cea mai aglomerată zi” pe timp de vară, din istoria acestui serviciu

449

Salvamontiştii braşoveni au raportat duminică, cea mai aglomerată zi pe timp de vară din istoria acestui serviciu din cadrul Salvamont. Astfel, salvatorii montani au intervenit în opt cazuri pentru salvarea unor turişti accidentaţi, trei dintre aceştia fiind predaţi echipajelor medicale.

Conform unui mesaj postat pe reţelele de socializare, duminică a fost, pentru Salvamont Poiana Braşov, „cea mai aglomerată zi din istoria serviciului, în sezonul cald”, din punctul de vedere al numărului de intervenţii.

”Pentru că este perioada concediilor şi urmează zilele libere care vor prelungi acest weekend, oraşul şi staţiunea Poiana Braşov au fost luate cu asalt de turişti, lucru care a dus la un număr mare de intervenţii. Astăzi, am fost solicitaţi să intervenim în 8 cazuri de persoane care s-au accidentat, în timp ce practicau diverse activităţi montane, ultima dintre ele finalizându-se la lăsarea întunericului. Dintre acestea, 3 au fost predate echipajelor SMURD, în vederea transportului către unităţile spitaliceşti”, informează, duminică seară, Salvamont Poiana Braşov.

Inapoi