Evenimente

Smart City Brașov prezintă stațiile de încărcare HighTech ‘Made in Romania’ la Târgul de tehnologie INTEK

468

În perioada 04 – 07 aprilie are loc Târgul de tehnologie INTEK la Lux Divina, iar standul Smart City Brașov își așteaptă vizitatorii cu o noutate interesantă în materie de mobilitate electrică. Este vorba despre stațiile de încărcare de mașini electrice HighTech „Made in Romania”.

Aceste stații de încărcare au fost concepute și fabricate în România, utilizând cele mai moderne tehnologii disponibile astăzi. Astfel, proprietarii de mașini electrice vor putea beneficia de o soluție eficientă și de încredere pentru încărcarea bateriilor mașinilor lor.

Vizitatorii Târgului INTEK sunt invitați să treacă pe la standul Smart City Brașov pentru a afla mai multe detalii despre aceste stații de încărcare inovatoare și pentru a le testa în acțiune. Reprezentanții Smart City Brașov sunt pregătiți să ofere informații utile și sfaturi practice pentru toți cei interesați de eMobility și newMobility.

Această inovație românească vine în contextul în care Smart City Brașov continuă promoveze rețeaua de stații de încărcare pentru mașinile electrice din oraș, contribuind astfel la promovarea unei mobilități mai curate și mai durabile

Inapoi