Stiri

Știre de ultimă oră: WIZZ Air va zbura de la Brașov către Londra și Dortmund

4.2K

WIZZ Air, unul dintre cei mai importanţi operatori aerieni din Europa, a anunţat că va începe să opereze zboruri de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav. Primele două destinaţii care vor fi deservite de WIZZ Air de pe acest aeroport vor fi Londra (Luton) şi Dortmund. Primul zbor către Londra este programat pentru data de 2 august 2023, iar zborurile către Dortmund vor începe din 2 septembrie 2023.

Zborurile către Londra vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi vineri, în timp ce legătura aeriană către Dortmund va fi asigurată în fiecare zi de marţi şi sâmbătă. Aceste noi rute vor oferi oportunităţi de călătorie comode şi accesibilie pentru pasagerii din Braşov şi din regiunea înconjurătoare către două destinaţii populare din Europa.

Biletele pentru aceste zboruri sunt disponibile la vânzare începând de joi, 6 aprilie, ora 14:00, pe site-ul companiei WIZZ Air..Aceasta este o veste entuziasmantă pentru locuitorii din Braşov, pentru cei care doresc să exploreze Londra şi Dortmund, oferindu-le mai multe opţiuni de călătorie şi conectivitate la nivel internaţional. WIZZ Air este cunoscută pentru tarifele sale accesibile şi serviciile de calitate oferite pasagerilor, iar această nouă rută va aduce beneficii economice şi turistice în regiunea Braşovului

Inapoi