Stiri

Târgul de cariere revine în Braşov în perioada 6-7 martie

1.0K

Târgul de cariere revine în Braşov în perioada 6-7 martie.

Peste 30 de companii vor participa cu scopul de a oferi sute de locuri de muncă atât tinerilor absolvenţ, cât şi celor care vor să îşi schimbe domeniul  în care lucrează sau vor să evolueze în carieră. Domeniile dn care provin companiile ce vor participa la a noua edţie a targului de carere sunt diverse, de la consultanţă, resurse umane, turis, contabilitate, la automotive sau financiar bancar. Numărul locurilor de muncă disponibile a crescut de la un la altul, ceea ce înseamnă şanse mult mai mari pentru cei care vor să îşi găsească job ul mult dorit.

Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. Le targul de cariere din aceasta primavara este estimată prezența unui număr de aproximativ 2000 de candidați, şi potrivit statisticilor organizatorilor, braşovenii intenţionază să se angajeze în domeniile automotive şi servici clienţi.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna).

Inapoi