Evenimente

Tess Brașov se află în premieră la Cupa Mondială la Sărituri cu Schiurile alături de sportul românesc!

Tess Brașov, compania specializată în comercializarea autovehiculelor Volkswagen, Audi, Skoda și Volkswagen Vehicule Comerciale, susține performanța sportivilor români la Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile de la Râșnov.

Aproape 100 de sportivi din 18 țări vor participa la competiție, care va avea loc în weekend și va fi prima ediție desfășurată în sistem de nocturnă, în Valea Cărbunării.

Competiția va include patru etape din calendarul FIS Ski Jumping World Cup, două etape la competiția feminină și două etape la cea masculină. Acestea vor consta în întreceri individuale și în competiția Super Team, care și-a făcut debutul la Râșnov anul trecut.

„Primind an de an această competiţie de la Federaţia Internaţională de Schi, au văzut şi au apreciat capacităţile noastre de organizare şi vorbesc aici de Primăria Râşnov, voluntari, partenerii care vin, an de an, să ne sprijine în organizarea şi desfăşurarea acestei competiţii majore la nivel mondial”, a declarat secretarul general al Federației Române de Schi-Biatlon, Puiu Gaspar, într-o conferință de presă la Brașov.

#TessBrasov #CupaMondialaDeSarituriCuSchiurile #Rasnov #SkiJumpingWorldCup #performanta

Inapoi