Stiri

Tinerii fotbaliști din Brașov, selectionati la etapa semifinală a Turneului Speranțelor

999

Nouă juniori talentați din Brașov, toți născuți în anul 2009, au fost convocați la etapa semifinală a Turneului Speranţelor, regiunea 7, ediția 2022/2023. Acești jucători au fost aleși de către FRF pentru a lua parte la această competiție importantă pentru fotbalul juvenil din România.

Printre acești jucători se numără Robert Boga, Mihai Bobaru, Andrei Stratulat și Andrei Pora, toți de la ACS Kids Tâmpa Brașov, David Brădeanu, Tudor Mihăilă, Yanis Niscov și Mihnea Stroie de la CS Junior Brașov și Mario Mezei de la FC Brașov. Acești tineri au demonstrat calități remarcabile în timpul antrenamentelor și meciurilor lor, fapt care i-a făcut să fie selectați pentru a reprezenta regiunea lor în această competiție.

Antrenorii lor, Cristi Cristea de la ACS Kids Tâmpa Brașov, Vasile Mureșan de la FC Brașov și Radu Turdean de la CS Junior Brașov, sunt mândri de performanțele jucătorilor lor și îi vor sprijini în continuare în acest parcurs.
Turneul Speranţelor este o competiție importantă pentru fotbalul juvenil din România și oferă oportunități excelente pentru tinerii jucători de a se face remarcați si cu siguranță, acești nouă jucători brașoveni vor fi determinați să-și pună amprenta în această competiție.

Inapoi