Stiri

Tragedie în jud. Brașov: un jandarm a fost ucis, iar un pompier și un alt tânăr au fost înjunghiați

768

Tragedie în județul Brașov: un jandarm a fost ucis, iar un pompier și un alt tânăr au fost înjunghiați într-o ceartă pentru o datorie de 5000 de euro

Un incident tragic a avut loc în noaptea trecută în Râșnov, soldat cu moartea unui jandarm și rănirea gravă a unui pompier și a unui alt tânăr. Potrivit informațiilor furnizate de surse oficiale, totul ar fi pornit de la o dispută legată de o datorie de aproximativ 5000 de euro.

UPDATE:

Potrivit IPJ Brașov, între agresor și victime exista o relație de cunoștință anterioară.

După ce a comis agresiunea, bărbatul s-ar fi întors în locuința sa, unde a fost găsit în stare de inconștiență, cu tăieturi în zona brațelor, pe care și le-ar fi provocat în urma conflictului din locuință. Două dintre victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce cea de-a treia victimă, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost declarat decedat.

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, împreună cu procurorul criminalist de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și vătămare corporală. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii judiciare.

Întreaga comunitate este șocată și profund afectată de acest incident tragic, iar autoritățile locale desfășoară o anchetă în acest sens pentru a stabili toate împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment tragic.

 

 

Inapoi