Evenimente

Trei medalii în America, pentru o elevă și profesorul de educație fizică și sport de la Colegiul Johannes Honterus din Brașov

1.2K

Hermel Sestacova Myriam, elevă în clasa a 6 a E a Colegiului “J.Honterus” a reuşit să aducă României trei medalii de la campionatul de karate AAU Karate – 2022, din Ft. Lauderdale, Florida, SUA.

Brașoveanca antrenată de Cătălin Petre a câștigat locul 2 la proba de kata individual, locul 3 la proba de kumite ippon şi locul 3 la proba de sanbon kumite.

Membrii clubului EnergyFit Karate Brașov au fluturat drapelul României de pe podiumul din America la o competiţie de un nivel dificil în care au participat peste 2000 de sportivi. Evenimentul s-a desfăşurat timp de patru zile, în care tensiunea a fost maximă.

„A fost o competiţie foarte grea şi diferită faţă de experienţele noastre. Cu toate că a fost destul de dificil să ne acomodăm cu fusul orar, temperatura şi regulamentul competiţional, am reuşit să facem faţă reuşind să ne clasăm mai bine decât ne aşteptam. Myriam e un copil extraordinar, care a demonstrat că poate face faţă unei competiţii indiferent de condiţii. Suntem mândri de ea și de aceste rezultate.  De acum ne pregătim de Campionatul Mondial de Karate din Italia, de unde ne dorim să aducem României cel puţin o medalie de aur”, a spus Cătălin Petre.

 

Inapoi