Evenimente

Un concept nou de florarie in Brasov: VIN CU FLORI

838

Incepand de vineri, 01 Iulie, ora 18.00, la Brasov, Strada Zizinului Nr.5 se lanseaza un concept nou in care pasiunea pentru flori si vinurile premiate, de calitate, isi dau intalnire pentru a aduce un strop de bucurie iubitorilor de frumos. Ii vom avea alaturi pe cei de la Domeniile Averesti care va invita la o degustare de vinuri.
Astfel, intr-o atmosfera plina de culoare si magie oferita de naturaletea florilor din Floraria „Ralu’s Flowers and Wine”, iubitorii acestora, dar si pasionati ai vinurilor, atunci cand vor trece pragul florariei pentru a cumpara un buchet de flori sau un aranjament floral, vor putea alege si o sticlă cu vin premiat, dintre cele peste 30 de etichete, atent selectionate de la crame romanesti pentru a veni in completarea serviciilor oferite.
Asadar, vineri, 1 iulie, ora 18, va asteptam sa degustati cele mai interesante vinuri din zona Moldovei (Busuioaca de Averesti – roze, vinificat in sec si Zghihară de Averesti), marca Domeniile Averesti, alaturi de parfumul deosebit al florilor proaspete.

𝗖𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁:
𝐓𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧 – 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐀𝐩𝐩: 0742 653 265
𝐄𝐦𝐚𝐢𝐥: ralucaflorentinaalionte@gmail.com
𝐀𝐝𝐫𝐞𝐬𝐚: Str. Zizinului Nr. 5 – Brasov
#florariebrasov #comenzifloribrasov #livrarifloribrasov #aranjamentefloralebrasov #floribrasov #buchetefloribrasov #vinuriromanesti #domeniileaveresti #degistarevin
#evenimente #vincuflori

Inapoi