Evenimente

Una dintre cele mai mari competiții televizate din lume a fost câștigată de un brașovean!

770

Adrian Stoica, în vârstă de 45 de ani, originar din Brașov, a făcut istorie la una dintre cele mai prestigioase emisiuni de talente din lume. La data de 27 septembrie 2023, în faimoasa metropolă Las Vegas, acest talentat showman, dresor de câini român a triumfat în competiția „America’s Got Talent”, aducând mândrie orașului său natal și României.

În 2020 a participat la iUmor, iar în 2022 la Românii au talent. Momentele sale au fost şi aici foarte apreciate, dar succesul total l-a cunoscut în America, unde cu ajutorul adorabilei sale cățelușe, Hurricane, Adrian Stoica a reușit să cucerească inimile a milioane de telespectatori și să-i impresioneze pe jurați. Spectacolul lor de dresaj a fost atât de uimitor încât au câștigat marele premiu în valoare de un milion de dolari și șansa de a avea propriul lor show în Las Vegas.

În momentul victoriei, Adrian Stoica a păstrat modestia și a spus: „Mă simt bine. O să sun acasă.” Această reușită notabilă subliniază încă o dată talentul și determinarea românilor de a străluci pe scenele internaționale, inspirând și aducând mândrie comunității din Brașov și din întreaga țară.

Adrian Stoica s-a născut în Brașov, dar a trăit în Italia mai mult de două decenii. În prezent, românul are reședința în Elveția unde se ocupă de pasiunea ce i-a adus premiul in valoare milion de dolari și celebritatea în întreaga lume. Românul are o abilitata de a comunica cu câinii și spune că pentru el este ca și cum ar purta o conversație cu un om.

Inapoi