Stiri

Ursoaica Masha, transferată din Ucraina, a murit după nici o lună de libertate. „Am crezut că iubirea e de ajuns”

1.4K
După ce azi dimineață au anunțat că se zbate între viață și moarte, în urmă cu câteva minute, AMP Libearty a anunțat pe pagina de socializare că ursoaica Masha, transferată din Ucraina, la Zărnești, a murit.
„Masha a plecat…Am crezut că iubirea este suficientă, dar nu a fost! Cât de nedrept…De ce doar câteva zile de libertate? Aveai o viață întreagă înainte frumoasă #Masha. Până și soarele s-a bucurat că ai ajuns în sanctuarul din Zărnești! Mai știi?
Nu ai apucat să te bucuri deplin de pădure, nu ai apucat să simți îndeajuns că oamenii pot fi și buni! Oare nu ai mai avut putere să lupți? Pentru cei care te-au iubit și și-au dorit pentru tine măcar câțiva ani de fericire durerea este acum imensa.
Aleargă liniștită în pădurea veșnică, frumoasă #Masha. Acolo sunt urșii noștri dragi care îți vor fi prieteni și nimeni, niciodată, nu o să te mai închidă, nu o să mai fi legată cu lanțul și nu va trebui să faci pe clovnul. Sperăm doar că, în puținul timp petrecut în sanctuarul AMP Libearty, ai simțit iubirea noastră.
Îi mulțumim noi, în locul tău, și lui Lionel De Lange , cel care te-a luat de la circ, care a făcut aproape imposibilul să te scoată dintr-o țară bombardată și te-a adus în sanctuar.
Ești liberă #Masha! Pentru totdeauna”, e scris pe pagina de facebook a AMP Libearty.

Sursa foto: Facebook AMP Libearty Zarnesti

Inapoi