Stiri

Galerie foto de la VERNISAJUL Expoziției „MAGIA APEI” la Centrul Cultural Reduta

372

Centrul Cultural Reduta din Brașov a găzduit astăzi, 28 iunie, de la ora 13.00, VERNISAJUL Expoziției „MAGIA APEI” a pictoriței Ramona Ghețău.

Ramona Ghețău, în vârstă de 49 de ani, este medic de familie, dar pasiunea pentru artă și pictură a marcat întotdeauna viața sa. A urmat Școala de muzică și arte plastice nr. 26 din Brașov, unde a început pe secția de pian, dar s-a transferat la secția de artă plastică în gimnaziu, unde a studiat grafică, pictură și sculptură. A absolvit Liceul „Andrei Șaguna” din Brașov și ulterior, drumurile vieții au îndreptat-o spre o carieră în medicină.

Începând din 2020, Ramona a redescoperit pasiunea pentru pictură, perfecționându-și stilul și dând viață unor creații remarcabile, inspirate din peisajele întâlnite în călătoriile sale.

Tablourile sale, realizate pe pânză cu șasiu folosind acril și tehnici mixte de pensulă și cuțit, sunt o reflecție a peisajelor și locurilor care au inspirat-o de-a lungul anilor. Ramona provine dintr-o familie de artiști, unul dintre membrii remarcabili fiind pictorul brașovean Octavian Eugen Sassu Ducșoara.

Expoziția „MAGIA APEI” va rămâne deschisă în foaierul Centrului Cultural Reduta până pe 18 iulie 2024, oferind publicului ocazia de a admira și achiziționa lucrările acestei artiste deosebite.

Evenimentul a fost organizat de Serviciul Programe Culturale din cadrul Centrului Cultural Reduta. Vă așteptăm cu drag să descoperiți magia apei prin ochii și talentul Ramonei Ghețău!

Inapoi