Stiri

VIDEO – Activități de verificare – I.P.J. BRAȘOV

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, polițiști locali și jandarmi, au organizat și desfășurat, cu efective mărite, activități de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

 

Activitățile de verificare sunt adaptate permanent de către polițiștii brașoveni, în funcție de datele transmise de către Direcția de Sănătate Publică Brașov privind zonele unde există focare, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

 

Ieri, 10 noiembrie, polițiștii au verificat 133 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 21 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă. De asemenea, au fost legitimate peste 3.100 de persoane, peste 200 de mijloace de transport persoane și 240 de autovehicule.

 

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 302 sancțiuni contravenționale, dintre acestea 249 sancțiuni contravenționale fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 53 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație, valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate fiind de 16.750 lei.

Totodată, polițiștii au verificat peste 3.000 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.
Sursa: I.P.J. BRAȘOV
#Brasov #News #Stiri #BRAȘOV #Prevenire #COVID19 #LIMITARE #INFECTĂRII #IJPBV #IJPBrasov

Inapoi