Evenimente

Video- Feldioara sărbătorește Rusaliile – Ediția a XI-a aduce bucurie și unitate în comunitate.

Video- Feldioara sărbătorește Rusaliile - Ediția a XI-a aduce bucurie și unitate în comunitate. Primarul Sorin TAUS și părintele paroh Mircea Rusei îi întâmpină pe localnici și pe toți cei ce urmăresc evenimentul online. Într-o atmosferă plină de entuziasm și emoție, deschiderea spectacolului cu ocazia sărbătorii de Rusalii din Feldioara a adus împreună comunitatea locală și pe toți cei ce au urmărit evenimentul în mediul online. Ediția a XI-a a acestei tradiționale sărbători a fost marcată de un cuvânt de bun venit transmis de către domnul primar al Comunei Feldioara, Ing. Sorin TAUS, și de părintele paroh al bisericii ortodoxe Sfântul Ioan Botezătorul, Mircea Rusei. Evenimentul a fost transmis în direct, oferind astfel oportunitatea celor aflați la distanță să se alăture bucuriei și sărbătorii de la Feldioara. Dl. Primar Sorin TAUS a subliniat importanța sărbătorii de Rusalii în comunitatea Feldioara și a exprimat bucuria de a-i avea pe toți alături în această zi specială. Mesajul său a transmis unitate, implicare și dragoste față de locuitorii comunei. Părintele paroh Mircea Rusei a adus binecuvântarea spirituală și a transmis gânduri de pace și armonie în mijlocul celor prezenți. Centrul de Informare Turistică Feldioara și Primăria Feldioara au fost la rândul lor implicate în organizarea evenimentului, asigurând condiții optime pentru desfășurarea sărbătorii și oferind suport logistic și informații utile participanților. Rusaliile sunt o sărbătoare importantă în calendarul ortodox și reprezintă o ocazie specială de întrunire a comunității, de aducere de mulțumiri și de bucurie. Evenimentul din Feldioara a demonstrat încă o dată solidaritatea și implicarea locuitorilor în păstrarea tradițiilor și în întărirea relațiilor de vecinătate. Cu mulțumiri călduroase aduse tuturor celor prezenți și celor ce au urmărit transmisiunea online, Feldioara a transmis un mesaj de iubire și unitate în această zi de sărbătoare. Info1 TV a fost partenerul media al evenimentului. #Info1tv #Știri #Rusalii #Feldioara

Publicată de Info1 TV pe Duminică, 4 iunie 2023

Primarul Sorin TAUS și părintele paroh Mircea Rusei îi întâmpină pe localnici și pe toți cei ce urmăresc evenimentul online.

Într-o atmosferă plină de entuziasm și emoție, deschiderea sărbătorii de Rusalii din Feldioara a adus împreună comunitatea locală și pe toți cei ce au urmărit evenimentul în mediul online. Ediția a XI-a a acestei tradiționale sărbători a fost marcată de un cuvânt de bun venit transmis de către domnul primar al Comunei Feldioara, Ing. Sorin TAUS, și de părintele paroh al bisericii ortodoxe Sfântul Ioan Botezătorul, Mircea Rusei.
Evenimentul a fost transmis în direct, oferind astfel oportunitatea celor aflați la distanță să se alăture bucuriei și sărbătorii de la Feldioara.

Dl. Primar Sorin TAUS a subliniat importanța sărbătorii de Rusalii în comunitatea Feldioara și a exprimat bucuria de a-i avea pe toți alături în această zi specială. Mesajul său a transmis unitate, implicare și dragoste față de locuitorii comunei. Părintele paroh Mircea Rusei a adus binecuvântarea spirituală și a transmis gânduri de pace și armonie în mijlocul celor prezenți.

Centrul de Informare Turistică Feldioara și Primăria Feldioara au fost la rândul lor implicate în organizarea evenimentului, asigurând condiții optime pentru desfășurarea sărbătorii și oferind suport logistic și informații utile participanților.

Rusaliile sunt o sărbătoare importantă în calendarul ortodox și reprezintă o ocazie specială de întrunire a comunității, de aducere de mulțumiri și de bucurie. Evenimentul din Feldioara a demonstrat încă o dată solidaritatea și implicarea locuitorilor în păstrarea tradițiilor și în întărirea relațiilor de vecinătate.

Cu mulțumiri călduroase aduse tuturor celor prezenți și celor ce au urmărit transmisiunea online, Feldioara a transmis un mesaj de iubire și unitate în această zi de sărbătoare.
Info1 TV a fost partenerul media al evenimentului.
#Info1tv #Știri #Rusalii #Feldioara

Inapoi