Stiri

VIDEO – Tot mai mulți conducători auto sunt depistați drogați la volan!

În fapt, la data de 14 aprilie 2021, în jurul orei 18.30, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Bacău, care conducea un autovehicul pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,41 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneștiv, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • La data de 13 aprilie 2021, în jurul orei 17.40, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 28 ani, care conducea un autovehicul pe DN1E, pe strada Valea Cetății din Stațiunea Râșnov, județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care va fi propusă soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Inapoi