Stiri

Accident feroviar soldat cu o victimă

177

În dimineața aceasta, zona gării Dridif din comuna Voila a fost martora unui tragic accident feroviar în care a fost implicat un tren și un autoturism. Potrivit informațiilor primite de la ISU Brașov, accidentul s-a soldat cu o victimă încarcerată și inconștiență.

Echipele de intervenție au fost alertate imediat și au sosit la fața locului pentru a gestiona situația. Printre acestea s-au numărat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SAJ, inclusiv una cu medic. În plus, echipajul Multirisc din cadrul Detașamentului de Pompieri Fagăraș a fost mobilizat pentru a oferi asistență.

Operațiunea de salvare a implicat eforturile coordonate ale echipelor de intervenție pentru extragerea victimei încarcerate din autoturismul grav avariat. Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor depuse, după extragere, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost declarată decedată.

Această tragedie aduce în prim-plan importanța respectării regulilor de siguranță în trafic și necesitatea unei atenții sporite în prevenirea unor astfel de evenimente nefericite. Info1tv.ro va continua să furnizeze informații actualizate despre acest incident pe măsură ce devin disponibile.

Inapoi