Stiri

Asociația Ajungem MARI Brașov caută prieteni voluntari

1.1K

Se caută prieteni voluntari pentru o sută de copii instituţionalizaţi în centrele de plasament din Făgăraş, Dacia şi Rupea. Cei care vor să sprijine prin voluntariat trebuie să aibă minim 16 ani și să se înscrie în timpul util completând un formular de înscriere care se regăsește pe pagina de Facebook ,,Ajungem Mari Brașov”.

Programul educaţional „Ajungem MARI” Braşov caută cel puțin 30 de voluntari care să meargă, săptămânal, în centre și să îi ajute pe copii la teme sau să îi implice în diverse jocuri și activități extrașcolare.

„Noi momentan suntem în plină campanie de recrutare pentru cele 3 centre cu care colaborăm, din Braşov. Înscrierea este deschisă până pe 9 februarie. Ulterior acestei date se va organiza un training în timpul căruia candidaţii vor afla mai multe informaţii despre cum funcţionăm noi, ca organizaţie.”, a precizat Valentin Chiru, coordonatorul Asociaţiei ,,Ajungem Mari”Braşov.

În prezent, centrele de plasamament din localitățile Dacia și Rupea au doar câte 5 voluntari care nu pot acoperi nevoia de atenție a tuturor copiilor.

Asociaţia „Ajungem MARI” colaborează cu 10 centre de plasament din judeţul Braşov, unde 85 de voluntari sprijină aproximativ 180 de copii şi tineri.

Inapoi