Stiri

Foto – Accident grav pe DJ 112 D între Cărpinis și Prejmer: Un autoturism lovit de tren.

1.5K

Un accident de circulație a avut loc recent pe DJ 112 D între localitățile Cărpinis și Prejmer, în județul Brașov. Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată, unde un autoturism a fost lovit de un tren.

La fața locului au intervenit imediat echipaje ale Poliției Rutiere, care au constatat că două persoane au fost vătămate corporal în urma impactului, una dintre ele aflându-se în stare de inconștiență. Victimele au fost imediat transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate condițiile și circumstanțele în care a avut loc accidentul. Se încearcă determinarea cauzelor care au dus la producerea tragediei și se așteaptă rezultatele anchetei pentru a se clarifica întregul incident.

Accidentele la trecerile la nivel cu calea ferată reprezintă o problemă gravă în România, fiind necesară o atenție sporită din partea șoferilor și respectarea regulilor de circulație la astfel de puncte. Autoritățile recomandă ca șoferii să reducă viteza la trecerile la nivel cu calea ferată, să se asigure temeinic înainte de a traversa și să respecte semnalizarea rutieră pentru a evita astfel de tragedii.

Inapoi