Stiri

Black Friday 2019. Reducerile din ”Vinerea Neagra”

1.1K

Mai sunt cateva ore pana cand vor incepe vanazarile de Black Friday la electronice, electrocasnice, imbracaminte, bilete de avion si nu numai. Milioane de produse vor pleca in aceste zile din depozitele firmelor de curierat catre clienti.

Unul dintre cel mai mare retailer online de carte din România estimeaza ca de Black Friday sa livreze peste 80.000 de carti in intreaga tara. Toate comenzile plasate vor fi expediate in aproximativ 3 zile lucratoare. Directorul general al unei edituri de carte din Brasov, Laura Teposu:

,, Cam 99% din produsele listate vor avea reduceri mai mari decat in restul anului. Cartile in limba romana vor avea reduceri de pana la 95%, aproximativ 17.000 de titluri vor fi reduse cu peste 30%. De asemenea, la cartea in limba engleza, vom avea reduceri cuprinse intre 25%-37%’’

Si companiile de telefonie mobila au pregatit reducerile de Black Friday. Reprezentantii estimeaza ca vanzarile vor creste cu 50%. Alexandru Raducu, reprezentant franciza telefonie mobila Brasov:

,,De Black Friday, ne pregatim sa vindem peste 30 de telefoane mobile. Reducerile pornesc de la 20% pana la 100% pentru telefoanele premium.’’

Desi comerciantii asteapta sa aiba vanzari record,  posibilii clienti nu se declara atat de multumiti de fenomenul Black Friday pe motiv ca sunt foarte multe oferte false, iar preturile sunt spectaculoase. Tot mai multi romani prefera reducerile din perioada ianuarie-februarie.

Ziua de Black Friday a apărut în Statele Unite pe 29  noiembrie  şi marca începutul perioadei de cumpărături pentru sărbătorile de iarnă.

sursa foto: b1.ro

Inapoi