Stiri

„Cel mai greu raliu din cariera”

1.9K

Ionut Zabava – Andrei Toderas s-au intors cu bine de la Raliul Maramuresului

“Cel mai greu raliu din cariera!”

Un raliu, asa cum a fost cel de la Baia Mare, il castigi doar daca il termini, chiar fara sa urci pe podiumul unei clase sau alta. 3 Probe Speciale anulate, 25 de abandonuri, 2 accidente teribile (din fericire, membrii ambelor echipaje sunt bine acum). De fapt, Raliul Maramuresului 2022 a fost precum o camera mica, intunecata, in care cineva a aruncat la intamplare toate anotimpurile, lasandu-le sa se lupte intre ele pentru accesul la usa de iesire. Din pacate, in final, a iesit iarna din incapere, aratand tuturor ca poate domina primavara si ca cei care tiparesc calendare pot folosi, fara sa greseasca, imagini cu zapada pentru a ilustra luna aprilie. 

Echipajul brasovean Ionut Zabava – Andrei Toderas a incheiat cursa din nordul tarii cu un rezultat multumitor: Locul 3 in cadrul nou infintatei Cupe “Clio Rally 5”, locul 4 la Clasa RC5 si locul 11, din 29 de echipaje, in Clasamentul General al categoriei doua roti motrice.

Ionut Zabava: “Am incheiat cu bine prima etapa a Campionatului National de Raliuri si nu ma refer neaparat la rezultatele inregistrate, care puteau fi mai bune, ci la faptul ca am trecut linia de sosire fara nici un eveniment nedorit. Masina s-a comportat excelent si, impreuna cu Andrei am consolidat, spun eu, pregatirea pentru urmatoarea etapa de la Harghita, unde speram sa fie vreme mai buna.“

Echipajul Ionut Zabava – Andrei Toderas este susținut in 2022 de: Ruris, Castrol Romania, Rubi, ICCO Systems, Content factory 1, Olin, allmountain.ro.

Inapoi