Stiri

Corina Chiriac, sfaturi anti COVID!

4.8K

­čśë Iat─â ce ne spune Corina Chirac, despre cum se trateaz─â la ea acas─â: „Dragii mei, pentru ca suntem in anotimpul „racelilor” vreau sa va amintesc un leac fara virsta pe care il practic eu si care este un excelent AntiCovid. Raceala este o hipotermie, deci trebuie inainte de toate sa reincalzim corpul . Daca deja ne curge nasul, ne ustura ochii si ne „tin” muschii spatelui, trebuie sa incalzim capul. Iata cum ma vindec eu si ce „secrete” folosesc. Multumesc pentru atentie si va doresc Sanatate. Seara, dupa ce am aerisit, fierb apa intr-o cratita, cu frunze de menta, levantica sau frunze de ceai. ADAUG IN APA FIERBINTE O ASPIRINA SI MA ASIGUR CA S-A TOPIT.

 

Dau cu crema in jurul ochilor si pe fata, ma leg cu o basma de bumbac pentru ca voi transpira si ma ” imprietenesc” citeva minute cu temperatura apei fierbinti.

Ma acopar cu un prosop mare si gros!

Apoi ma aplec peste apa fierbinte. Stau deasupra apei 30, 40 de minute. INSPIR PE NAS SI PE GURA, PE RIND. LA PESTE 56 DE GRADE, VIRUSUL CORONA MOARE. Optional ascult in acest timp muzica de relaxare si imi inchipui numai stari frumoase…

 

La final, ma usuc pe par, schimb basmaua cu o caciulita si pun un prosop uscat in jurul gitului. Dorm cit mai infofolita, intr-o camera incalzita ( calorifer electric ?!) iar a doua zi caut sa nu ies in frig. Daca e nevoie, seara urmatoare repet procedura. Sa fiti Bine.

 

Sursa – Corina Chiriac Facebook

Inapoi