Stiri

Oficial – DAN AIR devine prima companie aeriană de linie care operează zboruri de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav

2.3K

Astăzi, a avut loc semnarea contractului de prestări servicii aeroportuare între Aeroportul Internațional Braşov-Ghimbav și DAN AIR, reprezentată de directorul general Alexandru Anghel și directorul general Matt Ian David.

Contractul este valabil începând cu data 15 iunie 2023 până la data de 14 iunie 2024 şi se va prelungi în mod automat cu noi perioade, de câte 12 luni, dacă părţile convin acest lucru, însă valabilitatea lui nu poate depăşi cumulat o durată maximă de 36 de luni, respectiv două prelungiri mutuale.
Reînnoirea contractului se va face în baza unei cereri scrise adresate de către Transportator către Aeroport, cu cel puţin 60 de zile înaintea datei de expirare a contractului.

Compania DAN AIR va oferi mai multe rute de zbor de pe Aeroportul Internațional Braşov-Ghimbav, inclusiv către Barcelona, Bruxelles, Budapesta, Londra, Milano, Munchen, Nuremberg și Stuttgart. Toate aceste rute sunt deja disponibile pentru achiziționare, cu excepția rutei către Stuttgart.

DAN AIR are planuri ambițioase de extindere pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav și urmărește să crească frecvențele de operare și să aloce o a doua aeronavă pentru a deservi Brașov. În plus, compania acordă o importanță deosebită siguranței și confortului pasagerilor, oferind bagaje gratuite, catering gratuit și clasa business.

Aceasta este o veste excelentă pentru brașoveni și pentru turiștii care vor vizita zona, care vor avea acum mai multe opțiuni de transport aerian pentru a ajunge în diferitele destinații. Cu siguranță, Aeroportul Internațional Braşov-Ghimbav va deveni o destinație populară printre pasagerii din întreaga lume

Inapoi