Stiri

Dan Alexa: Am avut momente bune, împotriva unei echipe de top

409

 

Un nou test bun pentru FC Braşov conta unei dintre cele mai bune formaţii din România. Chiar dacă au început ezitant, stegarii au jucat aproape întreg meciul de la egal la egal cu CFR Cluj. La final s-au impus clujenii cu scorul de 3-1, asta pentru că au reuşit să înscrie repede două goluri.

Meciul a început foarte bine pentru CFR-işti care au reușit să înscrie de două ori la începutul partidei, prin Jefre Betancor (min. 9) din penalty şi Otele (min. 13). Apoi meciul a devenit echilibrat, iar stegarii au reușit să reducă din diferenţă prin Andrei Lascu (min. 43), după o centrare în faţa porţii a lui Tudor Oltean, respinsă de fundașii adverși până la Lascu, reprofilat de Dan Alexa atacant, care a şutat la colţul lung fără speranţe pentru portar.
Partea a doua a meciului s-a jucat pe contre, cu orazii la ambele porţi. Stegarii au avut câteva situaţii foarte bune prin Blănaru, Lazăr, şi Dumbravă.

“Un amical bun, util, contra unei echipe superioare din punct de vedere calitativ, valoric, tehnic, ca și pregătire. Am avut momente în care am suferit foarte mult, dar și momente în care ne-am ridicat la nivelul lor, ceea ce mă bucură foarte mult. Am arătat că avem calitate. Pentru perioada în care suntem, am accelerat puțin cu jocurile acestea puternice. Sunt jocuri în care trebuie să învățăm. Am avut momente bune, împotriva unei echipe de top din România. Suntem o echipă total lipsită de prospețime, am jucat împotriva unei echipe care nu face greșeli, iar meciul a început de la 0-1. A fost un test reușit, bine că nu s-a accidentat nimeni. Trebuie să transferăm câțiva jucători. Deja este târziu. Mâine o să avem o discuție în acest sens cu cei din conducere. Avem 13-14 jucători buni, dar mai avem nevoie de întăriri.
Dan Spătaru are oferte concrete de la Liga 1, dar vom vedea ce va fi. Pentru Dan Spătaru, un sezon la FC Brașov, sau măcar 6 luni, ar fi un lucru extrem de benefic.”, a spus Dan Alexa la finalul meciului.

FC Braşov a jucat în formula: Micu (Mutu min. 65) – Burlacu, Fustar (Cărăruș mion. 54), Oltean (Vasu min. 73) – Sorsa (Toderaşcu min.90), Dan Spătaru (Țică min. 73), Lazăr (Nemtanu min. 65), Izata (Constantin min. 65), Dumbravă (Marco Popescu min. 90) – Lascu (Cunțan min. 78), Blănaru (Iorga min. 65).

Inapoi