Evenimente

Eveniment în Centrul Sânpetru: Magia Crăciunului!

1.7K

Într-un cadru festiv desfășurat în curtea magazinului DYNASTY, locuitorii sunt invitați să participe la evenimentul special „Magia Crăciunului” Vă așteptăm Duminică, 17 decembrie, de la ora 15:00.

Artiști talentați vor încânta publicul: Trupa Dublu Click din Alba Iulia va susține un spectacol plin de energie, iar Corul „Cantissimo” din Sânpetru va aduce armonie în atmosferă. Muzica Folk si colinde cu „Piticu și Iulia” va completa experiența muzicală, iar un târg de Crăciun va găzdui meșteșugari pasionați din programul „Adoptă un țăran”.

Cu bucurie anunțăm că Moș Crăciun își va face apariția pentru a aduce zâmbete și magie copiilor și nu numai.

Evenimentul este posibil datorită generozității sponsorilor, cu menționarea deosebită a sprijinului oferit de Market DYNASTY.

Organizatorul acestei experiențe minuate este Andrei Măiereanu, viceprimarul Sânpetru, care a depus toate eforturile pentru a crea un eveniment de neuitat în comunitate. Haideți să ne bucurăm împreună de farmecul sărbătorilor de iarnă la „Magia Crăciunului”!


#MagiaCraciunului #Colinde #CentruSanpetru #EvenimentFestiv #DynastyMagazin #17Decembrie #ArtaSiMuzica #TrupaDubluClick #CantissimoCorul #PiticuSiIulia #TargDeCraciun #AdoptaUnTaran #MosCraciun #SponsorMarketDynasty #ViceprimarSanpetru #Comunitate

Inapoi