Evenimente

Evenimentul anual FIHR 2023, a reunit 180 reprezentanți ai industriei ospitalității din întreaga țară

666

Suntem încântați să anunțăm că Gala FIHR – Viitorul ne aparține, organizată la Hotelul Kronwell din Brașov pe 16 februarie, a fost un succes răsunător! Evenimentul anual FIHR, 2023 – Viitorul ne aparține!, a reunit 180 reprezentanți ai industriei ospitalității din întreaga țară, invitați străini, autorități centrale, membri FIHR, hotelieri, sponsori și parteneri FIHR.

Organizat în locația membru FIHR – Hotelul Kronwell din Brașov, evenimentul a fost un prilej de a celebra realizările comunității hoteliere din România și de a reconfirma angajamentul comun pentru a aduce schimbări pozitive în industria ospitalității.

Președintele FIHR, Călin Ile, a felicitat toți participanții și a subliniat importanța evenimentului – Gala FIHR este o ocazie unică de a ne reuni, de a sărbătorii realizările noastre și de a ne angaja să aducem schimbări pozitive în industria ospitalității. Sunt mândru să fiu membru al acestei comunități și să lucrez împreună cu colegii noștri pentru a asigura viitorul prosper al industriei noastre.

Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment de succes și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem la următoarea ediție a Galei FIHR.

Cu încredere în propriile noastre forțe și în partenerii noștri, suntem siguri că putem face față oricăror provocări și că viitorul ne aparține”

Inapoi