Stiri

Evenimentul anual FIHR, 2023 – Viitorul ne aparține!, o gală a industriei ospitalității din România

866

Evenimentul anual FIHR, 2023 – „Viitorul ne aparține!”, va reuni reprezentanți ai industriei ospitalității din întreaga țară, autorități publice, membri FIHR, alți hotelieri interesați de aderarea în FIHR, sponsori și parteneri FIHR. Anul acesta am ales Brașovul ca oraș gazdă, pentru o seară specială urmând a fi oaspeții Hotelului Kronwell. În seara de 16 februarie, hotelierii din România se reunesc la ținută Black Tie, celebrând industria ospitalității.

„Este cel mai important eveniment din an pentru noi cei din industria hotelieră. O ocazie specială să ne revedem, să trăim bucuria de a fi din nou împreună și de a celebra realizările acestei comunități profesionale. Este ziua din an în care hotelierii își arată frumusețea dar și complexitatea profesiei, o ocazie binemeritată de a pune hotelierii la loc de cinste. Devotamentul și respectul pentru comunitatea hotelieră celebrate prin organizarea anuală a acestei gale merită toată atenția, respectul și aprecierea noastră pe care le adresăm fiecăruia dintre partenerii noștri” – Călin Ile, Președinte FIHR – Federația Industriei Hoteliere din România.

Mai multe detalii despre eveniment și înscriere  găsiți pe paginile special create pe rețelele de socializare ale FIHR, Facebook , LinkedIn.

Inapoi