Stiri

Firma de curierat Fast Despatch Logistics LTD recrutează șoferi pentru Marea Britanie

5.0K

Fast Despatch Logistics LTD, una dintre cele mai mari companii de curierat din Marea Britanie, recrutează şoferi din județul Brașov şi nu numai. Anunțul, unul serios și bazat pe vasta experiență care îi garantează firmei credibilitatea, vine în întâmpinarea sucevenilor care își doresc un loc de muncă bine plătit și stabil, iar în plus, cuprinde și o ofertă specială de muncă valabilă până la Crăciun.

Dovadă că această companie, cu peste 2500 șoferi parteneri în momentul de față, este caracterizată de bune intenții și seriozitate este și faptul că peste 100 oameni din România aleg Fast Despatch Logistics săptămânal.

Oferta specială până la Crăciun înseamnă transport gratis și cazare gratis. Practic, cei interesați pot câștiga bani pentru Crăciun, ca mai apoi să petreacă sărbătorile acasă cu cei dragi. Cei care vor opta pentru un loc de muncă la noi vor avea câștiguri de până la 540 lire NET în mână, pe săptămână. Și cum nu putem doar să muncim, cei interesați trebuie să știe că ne-am gândit și la asta: colegii noștri vor avea timp suficient să viziteze și Scoția dacă sunt pasionați de călătorii și lucruri noi”, a transmis Andrei C., manager Resurse Umane în cadrul firmei.

Acesta a mai menționat și că angajații au posibilitatea de a trecere și la job permanent dacă sunt interesați.

 

Trebuie spus și că ziua de muncă este programată la 9 ore, iar firma se ocupă cu livratul coletelor, în principal până în 25 kg, către clienți.

„O zi de muncă va începe dimineața, atunci când viitorii noștri colegi vor ajunge la depozit și vor încărca duba cu ruta prestabilită, timpul de încărcare, în medie, fiind de 10-15 minute, pachetele fiind deja sortate și așezate pe cuști (95 % din pachete sunt sub 5kg), după care se începe livrarea. Aceasta se face prin aplicația noastră instalată pe telefonul mobil, cel mai rapid și simplu sistem de livrat din lume. Rutele sunt precalculate pentru 9 ore, se pot termina mai repede sau mai greu, în funcție de fiecare persoană. Noi oferim consultanță de fiecare dată când există nelămuriri, astfel încât lucrurile să decurgă ca într-o bună echipă”, a mai spus Andrei C., manager Resurse Umane în cadrul firmei.

Cei interesați de acest loc de muncă pot obține detalii pe adresa oficială de Facebook „ Fast Despatch România”, precum și la numărul de telefon 0312297075.

Fast Despatch Logistics este cea mai mare firmă de curierat din Marea Britanie.

Inapoi