Stiri

S-a deschis cel mai nou si singurul business city hotel din Judetul Covasna de 4 Stele, B The Hotel

B the Hotel Sfântu Gheorghe _lansare
1.4K
  • B the Hotel Sfântu Gheorghe _lansare
  • B the Hotel Sfântu Gheorghe _lansare

„Ideea de a crea ceva inedit din punct de vedere turistic în orașul Sfântu Gheorghe a luat naștere în 2018, când s-a achiziționat vechiul centru de nefamiliști, fiind într-o strare degradată. După 4 ani de muncă și aproape 5 milioane de euro investiți am creat un hotel modern de 4 stele cu profil business, dar în același timp cele 42 de camere cu personalitatea lor proprie, evoluează de la un intim standard single până la camerele executive “signature” și suitele destinate familiilor, toate proiectate spre a satisface necesitățile oaspeților noștri, nu numai business, dar și leisure, grupuri sau familii.
Suntem singurul hotel de business din județ și în lumina inaugurării în scurt timp al aeroportului din Brașov (Ghimbav), orașul Sfântu Gheorghe din acest moment este gata să primească și să cazeze oameni, care caută calitatea premium și astfel putem atrage mai mulți oameni de afaceri sau chiar turiști în oraș și în județ.
Pe lângă cazare oferim experiențe culinare deosebite, garanția fiind bucătarul nostru șef, născut în Ungaria, instruit în Sicilia și în Ardeal (Secuime). Restaurantul nostru are saloane separate și intime, decorate cu “pereți vii” inspirați din natură, putem organiza petreceri de anvergură sau, dimpotrivă, mici întâlniri private.
Evenimentele de afaceri si-au gasit ambientul ideal de desfășurare prin sala de conferințe spațioasă, care poate găzdui work-shop-uri, team-meetings sau prezentări pentru clienți. Touch-screen-ul high-tech cu diagonala de 225 cm și conexiunea de internet high-speed vor reprezenta instrumente esențiale în prezentări” ne spune proprietarul BOER LEHEL

Kronstadt Hospitality Expert – „Am preluat proiectul in urma cu 6 luni si suntem bucurosi ca am putut sa oferim cea mai buna expertiza in domeniul hotelier, prin prozitionarea B THE Hotel in piata, strategie prêt, recomandari privind marketingul, integrarea tuturor sistemelor de gestiune hoteliera, dar si selectia si recrutarea personalului, trainingul acestora si strandardizare- proceduri de lucru.
Vom oferi asistenta proiectului B THE HOTEL – 4 ****, timp de 6 luni dupa deschidere, pentru a optimiza si a urmari din punct de vedere operational si al vanzarilor buna desfasurare a lucrurilor.
Kronstadt Hospitality Expert, a luat nastere in 2018, si este o firma de consultanta specializata in domeniul HORECA. Pentru moment insumeaza proiecte in desfasurare Pentru consultanta in valoarea estimate de 35 mil euro.” – Blandu Alecsandru – Ionut, Managing Partner, 0726.181.986

Inapoi