Stiri

Kids Tâmpa Brașov ia startul, în acest weekend, în Liga Elitelor!

558

Încep emoțiile pentru fotbaliștii de la Kids Tâmpa, care în acest weekend debutează în sezonul 2023 – 2024 din Liga Elitelor. Primele grupe care vor lua pulsul noului sezon vor fi cele de U15 și U16 (antrenate de Cristian Cristea, Bogdan Gordaș și Ioan Constantinescu), care vor juca în deplasare cu FC Bacău, în vreme ce duminică, pe stadionul Tineretului din Brașov, echipele U17 (antrenor Ovidiu Mihai) și Tineret (antrenor Liviu Negoiță), vor primi vizita celor de la Universitatea Cluj.

“Faptul că suntem singura academie din Brașov, care participă în Liga Elitelor, ne onorează dar ne și obligă”

Atât antrenorii de la Kids Tâmpa cât și tinerii fotbaliști sunt nerăbdători să înceapă meciurile oficiale. “Chiar pot spune că așteptăm cu nerăbdare startul de campionat. Sunt mulțumit de modul în care a răspuns echipa la antrenamente, pe parcursul pauzei competiționale, băieții s-au antrenat foarte bine, sunt dornici de fotbal iar asta mă face să cred că vom avea un parcurs bun. Față de sezonul trecut, ne-am întărit lotul, arătăm și mai bine în teren și ne dorim foarte tare să lăsăm o impresie foarte bună. Faptul că suntem singura academie de fotbal din Brașov, care participă în Liga Elitelor, ne onorează dar ne și obligă, pentru că este important să adunăm rezultate bune pentru club și pentru oraș”, a declarat Liviu Negoiță, antrenorul echipei de tineret de la Kids Tâmpa.

Un meci deschis oricărui rezultat

În ceea ce privește partida de duminică, Liviu Negoiță a mai adăugat că deși vor avea în față campioana de anul trecut, și anume Universitatea Cluj, vor intra în teren determinați să scoată un rezultat bun. “Vom avea în față campiona de anul trecut de la U17, care în acest an competițional joacă la Tineret. Suntem siguri că vor veni la Brașov cu dorințe mari, dar eu cred că va fi un meci deschis oricărui rezultat. Noi cu siguranță vom intra în teren determinați și dornici să facem tot ce putem pentru a câștiga puncte”, a încheiat Liviu Negoiță.

“Mergem la Bacău hotărâți să scoatem maxim din cele două jocuri’

La rândul său, Cristian Cristea a declarat că deși echipa sa nu are încă ritmul pe care el și-l dorește și pe care știe că îl poate avea, își dorește să scoată maxim din această deplasare. “Pentru noi este un început de sezoni cu o deplasare la una dintre favoritele seriei. Ne-am pregătit foarte bine și chiar dacă încă nu avem un ritm de joc care să ne mulțumească, mergem la Bacău hotărâți să scoatem maxim din cele doua meciuri”.

Programul meciurilor

Sâmbătă, în prima etapă de la Bacău, de la ora 12.00 se va juca meciul de Liga Elitelor U16, Kids Tâmpa – FC Bacău, iar de la ora 14.00, partida de U15, Kids Tâmpa – FC Bacău.
Duminică, pe Stadionul Tineretului, de la ora 12.00 de joacă partida de tineret din Liga Elitelor, Kids Tâmpa – Universitatea Cluj, iar de la ora 14.00 se dispută meciul categoriei U17, Kids Tâmpa – Universitatea Cluj. Intrarea este liberă.

Inapoi