Stiri

,,Mame pentru Mame”, eveniment dedicat mamelor din zonele defavorizate ale judeţului Braşov

930

Mamele care sunt mai puţin privilegiate de viaţă şi pentru care destinul a avut un alt dar vor fi premiate în cadrul evenimentului MAME PENTRU MAME ce va avea loc luni, 9 martie la Caminul Cultural de la Crizbav, de la ora 13:30. Proiectul este coordonat de educatoarea Alina Ursu care vrea să pună în valoare comunitatea mamelor elevilor cu prezenţă absolută şi rezultate bune la învăţătură. Astfel, Alina a reuşit ca anul acesta să strângă alături de ea aproximativ 230 de mame ale elevilor din şcolile Crizbav, Cutuş, dar şi din Braşov.

Unele dintre ele devin mentori pentru mamele care nu au avut timp să acumuleze cunoştinţe în ceea ce priveşte creşterea copilului.
Evenimentul MAME PENTRU MAME se află la cea de a III- a ediţie la Crizbav, iar pe 9 martie vor fi premiate 30 de mame ale elevilor cu prezenţă absolută şi rezultate bune la învăţătură din localitatea Crizbav. Astfel, ele vor da un model mai departe comuntătii lor şi vor deveni parteneri în educaţie.

Cel care a o susţine pe Alina Ursu în proiectul MAME PENTRU MAME este chiar soţul ei, Constantin Păun. Tot el a iniţiat şi acest eveniment.

,,Alina este sursa mea de inspiraţie în tot ceea ce fac. Ea se ocupă de pătrăţica ei, face lucruri minunate pentru copii şi aşa m-a, gândit să facem ceva şi pentru mame. Evenimentul îşi propune să promoveze o altfel de excelenţă şi performanţă” a precizat Constantin Păun.

Evenimentul MAME PENTRU MAME va conţine programe artistice susţinute de elevi şi preşcolari, momente de public speaking din partea unor traineri, dar şi o tombolă.

De asemenea, primele două ediţii ale evenmentului s-au desfasurat la Săcele.

Inapoi